Disclaimer

De inhoud van deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld door Praktijk Acamana. Ondanks onze inspanningen kan de inhoud onvolledig zijn en/of onjuistheden bevatten. Praktijk Acamana aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade ontstaan door eventuele fouten of verouderde informatie op de website.

De informatie op deze website dient enkel als algemene informatie en is niet bedoeld als medisch advies. Het is belangrijk dat u altijd medisch advies inwint van een gekwalificeerde gezondheidsdeskundige voor persoonlijke medische zorgen.

In geen geval kan op basis van de op deze website beschikbare informatie een diagnose worden gesteld of een behandeling worden gestart. De behandelmethoden zoals genoemd op deze site vormen geen vervanging van medisch noodzakelijke behandelingen en/of therapieën.

De inhoud van de website, inclusief teksten, afbeeldingen, grafische elementen en logo’s, zijn eigendom van Praktijk Acamana en mogen niet worden verveelvoudigd, gekopieerd, aangepast of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming.

Praktijk Acamana behoudt zich het recht voor om de inhoud van de website en deze disclaimer op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aan te raden om deze disclaimer regelmatig te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.

Door de website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer.